KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI OʻQUVCHILARNING SHAXS SIFATIDA SHAKLLANISHI - Karimova Barnoxon Tursunovna. (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Kichik  maktab  davrida  boshqarishdan  o‘z-o‘zini boshqarishga  o‘tishi  nihoyatda  muhimdir.  Yetakchi  bo‘lgan  o‘quv  faoliyatidan  tashqari  boshqa faoliyatlar  -  o‘yin,  muloqot  va  mehnat  faoliyati  ham  o‘quvchi  shaxsi  rivojiga  bevosita  ta’sir ko‘rsatadi. Bu faoliyatlar asosida muvaffaqiyatga erishish motivlari bilan bog‘liq bo‘lgan shaxs  xususiyatlari  tarkib  topa  boshlaydi.