BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA KRITIK FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISHNING AHAMIYATI - Zokirova Ma’suma Qahramon qizi; Isaqova Ruxshona Abdumo‘min qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida kritik fikrlashni rivojlantirishning  ahamiyati,  uni  aniqlash  usullari,  shuningdek,  bu  ko‘nikmalarni shakllantirishda  kuzatish  metodining  tutgan  o‘rni  tahlil  qilinadi.  Shuningdek, pedagogik-psixologik sharoitlar, samarali texnologiyalar, dars jarayonida va darsdan tashqari  faoliyatda  tanqidiy  fikrlashni  rivojlantirish  bo‘yicha  taklif  va  tavsiyalar berilgan.