IRODA VA UNING INSON HAYOTIDAGI AHAMIYATI HAMDA MAVQEI - Turabekova Dilfuza Asatillaeyvna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Hayotimizda biz kutmagan holda ixtiyorsiz ravishda diqqatimizni tortuvchi  jarayonlar  ko’p  sodir  bo’ladi.  Misol  uchun  :  Yo’lda  ketayotganingizda mashinaning to’satdan signal chalishi, ma’ruza paytida kimningdir telefoni jiringlashi, baland  ovozda  gapirayotgan  sotuvchi  yoki  noodatiy  kiyingan  kishi.  Bularning  bari sizda ixtiyorsiz diqqatingizni tortadi.