BOSHLANG‘ICH 1-2-SINFLARDA O‘QUVCHILARINI VAQT O‘LCHOV BIRLIKLARI BILAN TANISHTIRISH VA VAQT O‘LCHOV BIRLIKLARIGA DOIR MASALALAR YECHISHGA O‘RGATISH METODIKASI. - Mahammadjonova Go’zal (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  1-2-sinf  o‘quvchilarini  vaqt  o‘lchov  birliklari  bilan tanishtirish va vaqt o‘lchov birliklariga doir masalalar yechishga o‘rgatish bo‘yicha fikr-mulohazalar yuritilgan.