YOSHLARNING KASB TANLASHI- HAYOT SIFATINI OSHIRISHNING MUHIM OMILI - Raxmonova Mavjuda Umaraliyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Kasbga yo’naltirish- shaxsning bo’lg’usi kasbiy faoliyat sub’еkti sifatida  o’ziga  nisbatan  shakllanish  jarayonini  o’taydi,  ya’ni  kеlajakda  bozor iqtisodiyoti munosabatlariga moslashib boradi. O’quvchilarning kelajakda to’g’ri yo’l tanlashlari uchun to’g’ri yondashish muhim ahamiyatga egadir