vBOLALAR RUHIYATIGA SALBIY TA’SIR ETUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR VA ULARNING YECHIMLARI - Mirzaqulova Xolida Anarkulovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Bola rivojlanib shaxs boʻlib yetishishi uchun eng avval unga oilaviy tarbiya kerak boʻladi.Bola nihol kabidir uni qanday parvarish qilsak mevasini ham shunday  olamiz,  daraxtning  hosildor  boʻlib  yetilishi  eng  avval  bogʻbon parvarishidadir.Shunday  ekan  bolalarni  hali  shakllanmasdan  ijtimoiy  muhitga kirmasligindan oilaviy sharoitda unga toʻgʻri tarbiya berishimiz kerak boʻladi.Bola kichkinaligida berilgan tarbiya ham huddi bilim kabi naqsh singari muhrlanib qoladi.