XORIJIY TILLARNI O'QITISHDA INNOVATSION YONDASHUVLAR: NAZARIYANING AMALIYOTGA TATBIQI - Mutalibjonova Ruxshona Ozodbek qizi; No'monova Zebiniso Usmonjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  xorijiy  tillarni  o‘qitishda  innovatsion yondashuvlarning nazariyasi va ularning amaliyotga tatbiqi tahlil qilinadi. Zamonaviy texnologiyalar,  masalan,  raqamli  vositalar  va  o‘yin  asosidagi  o‘qitish  usullari,  til o‘rganish jarayonini qanday samarali qilishiga e'tibor qaratiladi. Shuningdek, mazkur yondashuvlarning o‘quvchilarning motivatsiyasi va til kompetensiyasiga ta'siri ko‘rib chiqiladi.