ISPAN TILIDAGI FRAZEOLOGIZMLAR VA ULARNING SEMANTIK XUSUSIYATI HAMDA TAHLILI - Salaxova Dilnoza Sagdullayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  o‘zbek va  ispan tili  frazeologik  birliklarining o‘zaro bir-biriga bog‘liqligi va farqi, ularni tarjima qilish shakllari qiyosiy jihatdan o‘rganilgan.