UMUMTAʼLIM MAKTABLARIDA BOLALARNING RUHIYATINI SHAKLLANTIRISH MASALALARI - Do'smuradova Zarifa Ernazarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Yosh  bolaning  ruhiy  holatidagi  o’zgarishlar  uning  kelajakda  qanday xarakterdagi  inson  bo’lib  rivojlanishida  katta  ta’sir  kuchiga  ega  deb  hisoblasak mubolag’a  bo’lmaydi.Bolada  jismoniy  rivojlanish  bilan  birga  shaxs xususiyatlari,intizom,  javobgarlik,ma’suliyat  va  atrofdagilarga  bo’lgan  hurmat  kabi tuyg’ular shakillana boshlaydi.