BOLALARDA O‘QUV MOTIVATSIYASINI SHAKLLANTIRISHDA MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGIGA QOʻYILADIGAN ASOSIY TALABLAR - Tursinova Sabohat Soxibboy qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Motivlarning  o’zgaruvchanligi,  harakatchanligi,  xilma-xilligi  tufayli  ularni muayyan  tarkibiy  tuzilmasini  belgilash,  boshqarishning  aniq  usul  va  vositalarini belgilash qiyin bo’lib hisoblanadi.