BOLALARGA NISBATAN OILA MUHITIDA KUZATILADIGAN ZO'RAVONLIK MUAMMOSI - Yuldasheva Nigara Kurbanbayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Bolaga  nisbatan  zulm  –  bolaning  ixtiyoriga  zid  ravishda  yoki uning  ko‘makka  muhtoj  holatidan  foydalanib,  uning  shaxsiy  daxlsizlik  huquqini buzuvchi jismoniy, jinsiy va ruhiy ta'sir ko‘rsatishdir. Mazkur ta'rifga binoan, zulmning jismoniy, jinsiy va ruhiy ko‘rinishlari ajratib ko‘rsatiladi.