MAKTABGACHA TA'LIM TASHKILOTI MUHITIDA STRESSLI VAZIYATLARNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Abduraxmonova Shirinjon Baxtiyorovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Shaxs  boshqalar  ta’sirida  aslida  o‘zining  ichki  imkoniyatlariga mos  kelmagan  faoliyatni  tanlaydi  va  layoqatsizligi  natijasida  unda  stress  holatiga moyillik  seziladi.  Bunda  bolaning  o‘z  individualligini  ro‘yobga  chiqarish  uchun imkoniyat berish lozim.