JAMIYATIMIZDA OILAVIY ZOʼRAVONLIK HOLATLARINING KUZATILISHI HAMDA BOLALAR RUHIYATIDA TA’SIRI - Kamolova Ferangiz Bahodirovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Bizning  fikrimizcha,  oilaviy  (maishiy)  zoʻravonlik  bunday zoʻravonlik  qurbonini  kamsituvchi  moliyaviy,  jinsiy,  jismoniy,  hissiy  yoki  boshqa holatga  keltiradigan,  shuningdek  jabrlanuvchiga  nisbatan  jismoniy  taʼsir  va  boshqa tarzda unga taʼsir qilish, tushuniladi.