BOLALARDA HISSIYOTLAR VA EMOTSIYALARNI BOSHQARISH KOʻNIKMALARINI SHAKLLANISHI - Baxramova Shaxnozaxon Shuxrat qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Kishi  dunyoga  kelgandan  so’ng,  avvalo,  uning  ota-onasi, farzandini unib-o’sishini kamol topishini istaydi.Kelajakda esa o'z imkoniyatlaridan kelib  chiqib  shu  yurtning  biror  koriga  nafi  tegadigan  barkamol  avlod  sifatida ulg’ayadi. Hozirgi vaqtga kelib dunyo aholisining soni yildan- yilga ortib bormoqda. Tug’ilgan bolalarning aksariyatida esa turli xil nuqsonlar kuzatilmoqda.