IJTIMOIY REKLAMA – YOSHLARNI IJTIMOIYLASHTIRISH QUROLI SIFATIDA - Norqulov Shahzod Shuhrat o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hozirgi kunda ijtimoiylashtirishning eng muhim omillaridan biri – ijtimoiy reklama, uning nafaqat individ sifatidagi shaxsning hulq – atvor  «trayektoriya»sini  belgilab  berishi,  balki  zamonaviy  jamiyatning  ijtimoiy  – madaniy  jarayonlari  dinamik  xususiyatlarini  belgilab  berishda  ham  muhim ahamiyatga ega hisoblanishi ta’kidlangan.