INSON SALOMATLIGIDA YANGI NUQTAI NAZARLAR - Abdufattohova Umidaxon Bahodirjon Qizi; Xojimatov Ravshanbek Sobirjonovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolamda  inson  salomatligida  zamonaviy yondashuvlarning ahamiyati, tibbiyotdagi innovatsion texnologiyalar, sun’iy intellekt, personalizatsiyalashgan tibbiyot, telemeditsina, ekologik omillar, va ruhiy salomatlik kabi  yo’nalishlar  haqida  to’liq  yoritilgan  va  yangi  kashfiyotlar  asosida  sog’liqni saqlash tizimidagi o’zgarishlar tahlil qilingan.