DEVIANT XULQLI O’SMIRLAR HUQUQBUZARLIGINI BARTARAF ETISHDA OLIMLAR HIKMATIDAN FOYDALANISH - Mexriniso Qoyilova; Adiba Ashrapova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  o'smir  yoshdagilarda  sog'lom  dunyoqarashni  shakllantirishda ajdodlarimiz merosidan foydalanish yo'llari ko'rib o'tilgan.