KORPUS LINGVISTIKASI ASOSIDA ZAMONAVIY LEKSIKOGRAFIYANING SHAKLLANISHI - Normamatova Shaxzoda, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada korpus lingvistikasi yondashuvining zamonaviy leksikografiyadagi ahamiyati, amaliy qo’llanilishi va  lug’at tuzish jarayonidagi o’rni tahlil qilinadi.