OʻQUVCHILARDA MULOQOT KOʻNIKMALARINI SHAKLLANTIRISHNING ENG ZAMONAVIY PSIXOLOGIK USULLARI - Doston Muxamedov Baxodirovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Insoniyat  jamiyatida  kishi  o‘zining  moddiy  va  ma’naviy ehtiyojlarini qondirish uchun o‘zgalar bilan muloqot qilmasdan yashay olmosligi sir emas.  Boshqa  mavjudotlardan  farqli  o‘laroq,  odam  zoti  o‘zining  til  va  madaniyati bilan oliy hisoblanadi