MAVZUNING OʻRGANILISHIDA TURLI XIL METODLARNING OʻRNI VA AHAMIYATI - Abdullayeva Adiba Shuxratovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  hozirgi  kunda  darslarda  qoʻllaniluvchi uslublarning  mavzuning  oʻrganilishidagi  oʻrni  va  ularni  qoʻllash  yoʻllari  haqida maʼlumot berilgan.