XURSHID DO'STMUHAMMADNING "OROMKURSI"QISSASIDA YORDAMCHI PERSONAJLAR TAHLILI - Salimova Rayxona Burxon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  bosh  qahramon  atrofida  birlashuvchi  ,uning xarakterini ochib berishga qodir obrazlar tahlil qilindi.