XURSHID DO'STMUHAMMADNING "MA,OSH"HIKOYASI TAHLILI - Salimova Rayxona Burxon qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  asar  qahramonlarining  xarakteri  va  asar mazmunidan kelib chiqadigan xulosa tahlillar vositasi orqali yoritildi.