X.DO' STMUHAMMADNING "PANOH"QISSASIDA SYUJET ASOSIY OQIMINI O'ZGARTIRISHGA QODIR OBRAZLAR TAHLILI - Salimova Rayxona Burxon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  asar  voqealar  rivojini  burishga  qodir qahramonlar xarakteri ochib berilib,ularning asardagi roli tahlil qilindi.