ALISHER NAVOIY ASARLARIDA SIFATLARNING QO‘LLANILISHI - Boymirzayev Muhammad; Bozorova Zuhra; Mamadaliyeva Sevinch (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Alisher  Navoiyning  sifat  darajalari  haqidagi fikrlari  yoritilgan  bo’lib,  hozirgi  o’zbek  grammatikasida  ham  qo’llanilayotganligi isbotlab  beruilgan.  Bundan  tashqari  Navoiy  svetaforni  yaratganmi  degan  savolga isbotlari bilan javob keltirilgan.