VIRTUAL MUZEYLARNING PAYDO BO‘LISHI VA AHAMIYATI - Maxmudova Nodira Abduvoxit qizi; Rahmonov G‘ulomjon Rahimjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu  maqola  axborot  texnologiyalari  yordamida  virtual  sayohat  qilish  orqali muzeylar  bilan  tanishish  va  bunday  sayohatdagi  afzalliklar  haqida  ma’lumotlar yoritilgan.