MULOQOT VA NUTQ MADANIYATI HAQIDA ASOSIY TUSHUNCHALAR - M.Tursunova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  muloqot  va  nutq  madaniyatining  asosiy tamoyillari, ularning jamiyatdagi ahamiyati va rivojlanish usullari tahlil qilinadi. Til madaniyatining  nutqiy  va  nutqsiz  kommunikatsiyadagi  roli,  shaxs  va  jamiyat  nutq madaniyati o'rtasidagi farqlar, shuningdek, samarali muloqot qilish uchun zarur bo'lgan ko'nikmalar yoritilgan.