O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI VA JANUBIY KOREYA O‘RTASIDAGI IQTISODIY HAMKORLIK TARIXI:NATIJALAR VA ISTIQBOLLAR - A’loxanov Muhriddin To’raxonovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  O‘zbekiston  va  Janubiy  Koreya  o‘rtasidagi iqtisodiy  hamkorlik  tarixining  natija  va  istiqbollari,    uning  rivojlanish  bosqichlari, asosiy  yo‘nalishlari  va  kelajak  istiqbollari  batafsil  tahlil  qilinadi.  Ishda  ikki  davlat o‘rtasidagi investitsiyalar, savdo aloqalari, sanoat va texnologiyalar sohasidagi o‘zaro ta’sirlar  o‘rganilgan.  Shuningdek,  hamkorlikdagi  mavjud  muammolar  va  ularni bartaraf etish yo‘llari ham ko‘rib chiqilgan. Maqola IMRAD usulida yozilgan bo‘lib, aniq iqtiboslar va manbalar keltirilgan.