TA’LIM JARAYONIDA PEDAGOGIK DASTURIY VOSITALARDAN FOYDALANISHNING AFZALLIKLARI - To‘rayev Muzaffar Farmonovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  ta'lim  jarayonida  pedagogik  dasturiy vositalardan  foydalanishning  afzalliklari,  ularning  o‘quvchilarning  bilim  olishga bo‘lgan  qiziqishini  oshirish,  mustaqil  fikrlash,  tezkor  axborot  izlash  va  zamonaviy texnologiyalar  bilan  ishlash  ko‘nikmalarini  shakllantirishdagi  o‘rni  tahlil  qilinadi. Maqolada  zamonaviy  ta’lim  platformalari,  interaktiv  dasturlar  va  multimediya vositalarining samaradorligi bayon qilingan.