RUXIY TAZIQGA UCHRAGAN AYOLLARNI O’ZIGA BO’LGAN ISHONCHINI OSHIRISH - Kamilova Durdona Rustamovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  ruxiy  tazik,  ko'pincha  stress,  travma  yoki  hayotiy  vaziyatlar natijasida yuzaga keladi va bu ayollarning psixologik holatiga salbiy ta'sir ko'rsatishi mumkin.Birinchidan,  ayollarning  ruxiy  tazik  bilan  kurashish  usullari,  jumladan, psixoterapiya,  qo'llab-quvvatlash  guruhlari  va  shaxsiy  rivojlanish  dasturlari  tahlil qilinadi. Ikkinchidan, o'ziga bo'lgan ishonchni oshirish uchun zarur bo'lgan ijtimoiy va emotsional  ko'nikmalar,  shuningdek,  o'z-o'zini  baholash  va  o'z-o'zini  anglash jarayonlari muhokama qilinadi.