NOGIRONLIGI BO’LGAN SHAXSLARNI PSIXOLOGIK QO’LLAB - QUVVATLASH ORQALI HAYOTGA BO’LGAN QIZIQISHINI OSHIRISH - Raximova Lobar Qahramonovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  nogironlik,  ko'plab  odamlar  uchun  jismoniy  va  ruhiy  jihatdan qiyinchiliklar tug'dirishi mumkin, bu esa ularning o'ziga bo'lgan ishonchini va hayotga bo'lgan qiziqishini  pasaytirishi  mumkin.  Psixologik  qo'llab-quvvatlash, shuningdek, ijtimoiy  integratsiya  va  shaxsiy  rivojlanish  jarayonida  muhim  rol  o'ynaydi. Shuningdek, psixologik qo'llab-quvvatlashning nogiron shaxslar uchun qanday ijobiy ta'sir  ko'rsatishi,  ularning  o'z-o'zini  anglashini  kuchaytirishi  va  jamiyatda  faol qatnashishlarini rag'batlantirishi haqida fikr yuritiladi.