STRESSNING SALBIY OQIBATLARI HAMDA PSIXOLOGIYADA OʻRGANILISHI - Xojabekova Nazira Allanazarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Stress sog'liqqa jiddiy zarar etkazadi, odam tez-tez shamollashga moyil  bo'ladi,  surunkali  kasalliklar  kuchayadi.  Stressga  uzoq  vaqt  ta'sir  qilish, depressiv  kasalliklarning  boshlanishiga  yordam  beradi.  Hayotingizda  doimiy  stress paydo bo'lishining oldini olish uchun siz ba'zi qoidalarga rioya qilishingiz kerak. Agar stressni  kamaytirish  bo'yicha  harakatlaringiz  muvaffaqiyatsiz  bo'lsa, professionallardan yordam so'rang.