MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYASINI YO‘LGA QO‘YISH STRATEGIYASI - Xakimjanova Qunduzxon Egamberdiyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annatatsiya:  Ushbu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tizimda  olib  borilayotgan ma’naviy-ma’rifiy  ishlarni  tashkil  qilish.  Hozirgi  kunda  bollar  salomatligi  va psixologiyasiga  ta’siri,  va  ma’naviy  marifiy  ishlarni  maktabgacha  ta’lim  tizimida samarali tashkil qilish haqida aytib o‘tilgan.