MAKTABGACHA TA’LIMDA ZAMONAVIY TA’LIM JARAYONINI TASHKIL ETISH VA MUVOFIQLASHTIRISH - Karimova Zuxra Turebekovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada  ta’lim sifatini boshqatish,ta’lim tizimini sifatli tashkil qilish,  zamonaviy  sifatli  ta’lim  tizimini  yaratish,  ta’lim    samaradorligini  oshirsh toʻgʻrisida maʼlumotlar keltirilgan.