O‘ZBEKISTON AHOLISI ORASIDA SOG‘LOM TURMUSH TARZINI YANADA KENGROQ TARG‘IB QILISH CHORA-TADBIRLARI. - Alimov Bobirjon Abdulloevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada O’zbekistonda sog‘lom turmush tarzini kengroq targ‘ib  qilish,  sog‘lom  turmush  tarzini  aholi  orasida  kengroq  yoyishga  to‘sqinlik qilayotgan  omillar  va  ularni  bartaraf  qilish  choralari  yoritilgan.  Bulardan  tashqari, sog‘lom turmush tarzini kengroq qo‘llashga qaratilgan chet davlatlar amaliyotlari ham misollar bilan keltirilgan.