OʻZBEKISTONDA TELETIBBIYOTNI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI: IMKONIYATLAR, MUAMMOLAR VA KELAJAK. - Alimov Bobirjon Abdulloevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  O‘zbekistonda  teletibbiyotni  rivojlantirish, uning  hozirgi  holati,  teletibbiyot  bo‘yicha  huquqiy  bazani  yaratish  va  hukumat tashabbuslari, imkoniyatlar va muammolar yoritilgan.