O'TKIR SINUSIT (ACUTUS SINUSITIS) NING-KLINIK KECHISHI. - Muhammadiyeva.F.R, (TADQIQOTLAR, 2025)
Rezyume Tadqiqotning maqsadi o`tkir sinusit kasalligini klinik  kechishini o`rganish va uni davolashda yangicha yondashuvlarni aniqlash hamda amaliyotga tadbiq qilish.