YASHIL MAKONGA O’TISHNING UGLEROD NEYTRALLIGIGA TA’SIRI - Rahimova Hilolaxon; Xabibullayev Ne’matillo (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA:  Ushbu  maqolada  bugungi  global  muammo  ekologiyaga mlrdlab tonna zarar keltirayotgan uglerod ta’siri va uni oldini olish, shuningdek yashil iqtisodiyotga o’tishning foydali xususiyatlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.