IQLIM O‘ZGARISHI: TABIAT VA INSONIYAT MUAMMOSI - Bahodirova Mohichehra; Yusupova Sevinch (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: iqlim o‘zgarishi bugungi kundan butun dunyo ahlosini tashvishga solayotgan  eng  dolzarb  muammolardan  biridir.  Bu  nafaqat  tabiat,  balki  inson salomatligi, iqtisodiyot, qishloq xo‘jaligi va hayot tarziga bevosita tasir qilmoqda.