BUXORO VILOYATIDA COVID-19 KASALLIGINI TARQALISHIDA BEMORLAR GENDER XUSUSIYATLARINING O’RNI. - Omonov Olimjon Yunusovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  COVID-19  kasalligining  tarqalishida bemorlarning  gender  xususiyatlarining  o’rni  muhokama  qilinadi.  O’tkazilgan tadqiqodlar  davomida  qaysi  jins  vakillarida  COVID-19  kasalligidan  kasallanish darajasi yuqoriroqligi to’g’risidagi ma’lumotlar tahlil qilinadi.