VIRTUAL WINDOWS OTDA FOYDALANUVCHI MUHITINI OPTIMALLASHTIRISH - Umarov Bekzod Azizovich; Komilova Sharofatxon Azizbek Qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANOTATSIYA. Ushbu maqolada virtual Windows operatsion tizimi (OT)da foydalanuvchi muhitini optimallashtirish muammolari va echimlari ilmiy asosda tahlil qilinadi. Virtual muhitda resurslardan samarali foydalanish, foydalanuvchi interfeysini yengillashtirish, xavfsizlik va ishlash tezligini oshirish masalalari yoritilgan. Amaliy misollar, tajribaviy ma’lumotlar va interaktiv yondashuvlar asosida optimallashtirish strategiyalari tavsiya etiladi.