O‘QUVCHILARNING INDIVIDUAL PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI VA ULARNI TA’LIM JARAYONIDA HISOBGA OLISH - To'xtayeva Nozima Narziyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  o‘quvchilarning  individual  psixologik xususiyatlari va ularni ta’lim jarayonida hisobga olgan holda, zamonaviy kasblarga yo‘naltirish  metodlari  tahlil  qilinadi.  Zamonaviy  jamiyatda  kasb  tanlash  murakkab jarayon bo‘lib, u shaxsning qiziqishlari, qobiliyatlari va psixologik xususiyatlariga mos kelishi zarur.