VAQTGA BOG‘LIQ TA’LIM VA MOSLASHUVCHAN BAHOLASH BO‘YICHA PEDAGOGIK TAJRIBA. - Xudayberganova Durdona Valijon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu  maqolada  vaqtga  bog‘liq  ta’lim  (time-sensitive  learning)  va moslashuvchan  Annotatsiya:  baholash  (adaptive  assessment)  jarayonlarini umumta’lim  tizimi  doirasida  joriy  etish  bo‘yicha  olib  borilgan  pedagogik  tajriba natijalari  bayon  etiladi.  Eksperimental  tadqiqot  asosida  o‘quvchilarning  bilimlarni o‘zlashtirish dinamikasi, individual yondashuv samaradorligi va baholash tizimining moslashuvchanligi  tahlil  qilinadi.  Pedagogik  jarayonda  vaqt  resurslarining  to‘g‘ri rejalashtirilishi va differensial yondashuv o‘quv samaradorligini oshirish omili sifatida asoslanadi.