MATEMATIKA FANINI O’QITISHDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARNING O’RNI - Po’latova Dilorom Ortiqjonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya Ushbu maqolada matematika fanini o’qitishda axborot texnologiyalarning o’rni to’g’risidagi ma’lumotlar yoritilgan. Bugungi kunda dars jarayonida turli zamonaviy axborot  vositalaridan  o‘rinli  foydalanish,  kompyuterli  ta’lim  jarayonida  darslarni o‘quvchi  va  kompyuter  orasidagi  munosabatlarga  ko‘ra  tashkil  etish,  boshqarish, nazorat qilish dolzarb masalalardan hisoblanadi.