MALAKAVIY AMALIYOT JARAYONLARINI RAQAMLASHTIRISH VA BOSHQARUVNI TAKOMILLASHTIRISH YO‘LLARI - Akbarov Behzodjon Saybjon oʻgʻli (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Mazkur  maqolada  oliy  ta’lim  muassasalarida  talabalarning malakaviy  amaliyot  jarayonlarini  raqamlashtirishning  dolzarbligi,  mavjud muammolar,  ilg‘or  xorijiy  tajribalar  va  boshqaruvni  takomillashtirish  bo‘yicha takliflar bayon etilgan. Raqamli texnologiyalar amaliyotni hujjatlashtirish, kuzatish va baholashni soddalashtiradi. Tahlillar shuni ko‘rsatadiki, raqamlashtirish orqali oliy ta’limda sifat va samaradorlik oshadi. Maqolada amaliyot jarayonida foydalanilishi mumkin bo‘lgan axborot tizimlari, platformalar va ularning integratsion afzalliklari muhokama  qilinadi.  Xulosa  sifatida,  maqola  raqamlashtirish  orqali  boshqaruvning shaffofligi  va  nazorat  mexanizmlarini  kuchaytirishga  qaratilgan  takliflar  bilan yakunlanadi.