TA’LIMNI RAQAMLASHTIRISH SHAROITIDA O‘QITUVCHINING KASBIY RIVOJLANISHI - G'iyosov Shavkatjon (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. O'qituvchilar yangi pedagogik yondashuvlar va metodlarni sinab ko'rib,  ularning  samaradorligini  baholash  uchun  raqamli  texnologiyalardan foydalanishi  mumkin.  Raqamli  vositalar  orqali  ma’lumotlarni  tezda  almashish, yangiliklardan xabardor bo‘lish va zamonaviy pedagogik tendensiyalar haqida bilib olish  mumkin.  Maqolada  ta'lim  jarayonida  raqamlashtirishning  o'qituvchi  kasbiy rivojlanishiga ta'siri va uning qulayliklari xususida fikr-mulohazalar yuritiladi.