RAQAMLASHTIRISH JARAYONLARINI DAVLAT RIVOJI UCHUN TA'SIRI MASALALARI - Shermatova Muazzamxon Qodirjonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Raqamli  tizimlar  davlat  faoliyatida  muhim  o'rin  egallaydi  va ularning roli bir necha jihatdan namoyon bo'ladi. Raqamli tizimlar davlat xizmatlarini raqamlashtirish  orqali  fuqarolarga  qulay  va  tezkor  xizmatlar  taqdim  etishga  imkon beradi.  Maqolada  raqamlashtirish  jarayonlarining  davlat  rivojiga  ta'siri  haqida  fikr-mulohazalar yuritiladi.