KAM TA’MINLANGAN OILALARGA PSIXOLOGIK XIZMAT KO'RSATISH - Keldiyeva Dilrabo Nuraliyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Kam ta’minlangan oilalarga psixologik xizmat ko‘rsatish ijtimoiy himoya  va  inson  huquqlarini  ta’minlashda  muhim  ahamiyatga  ega  bo‘lgan  soha hisoblanadi.  Bunday  oilalar  ko‘pincha  iqtisodiy  qiyinchiliklar,  ijtimoiy  izolyatsiya, stress va ruhiy salomatlik muammolari bilan yuzma-yuz keladi. Shu sababli, ularga psixologik yordam ko‘rsatish nafaqat ularning ruhiy holatini yaxshilash, balki oilaviy barqarorlikni ta’minlash, jamiyatda ijtimoiy adolatni oshirishga xizmat qiladi.