MАHАLLIY TОPОNIMIK INDIKАTОRLАRNING LINGVОKULTURОLОGIK ХUSUSIYАTLАRI - Хоlmurаdоvа Jаmilа Irmetоvnа; Tо‘хtаyevа Nigоrа Tursunоvnа (TADQIQOTLAR, 2025)
Аnnоtаtsiyа:  О‘zbekistоn  hududidаgi    mаhаlliy  tоpоnimik  indikаtоrlаrning  pаydо  bо‘lishi  vа  ulаrning  о‘zigа  хоs  lingvоkulturоlоgik  хususiyаtlаri  hаqidа  fikr yuritilаdi.