QUDUQLARNING ISHLAB CHIQARISH XUSUSIYATLARINI TADQIQOT QILISH USULLARI - Abdirazakov Akmal Ibragimovich,; Masharipov Asadbek Nurlabek o‘g‘li,; Haydarov Baxodir Husniddin o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2025)
АNNOTATSIYA   Ushbu maqolada gaz va gazkondensat kolarnini ishlatishnig so‘ngi bosqichida ishlatish  quduqlarini  suv  bosishi  sababli  qazib  chiqarish  ko‘rsatkichga  salbiy  ta’sir ko‘rsatishning  texnologik  va  geologik  omillarini  kelib  chiqish  haqida  qisqacha ma’lumot berilgan.