АVTOMATLASHTIRILGAN KONSTRUKSIYALASH YORDAMIDA ERKAKLAR YELKA KIYIMINI ISHLAB CHIQISH USLUBI - Nuriddinova Rohila Pazlitdin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Muayyan ishlab chiqarish xususiyatiga ko‘ra kirlanish hududlari aniqlangan maxsus kiyim yangi modellarini loyihalashda tipaviy va unifikatsiyalangan detallar  yordamida  loyihalanayotgan  modelda  eng  yaxshi  konstruktiv-dekorativ yechimga ega bo‘lgan zarur detallarni qidirish jarayonini optimallashtirishga erishish lozim.  Buning  uchun  aniqlangan  himoya  zonalarining  optimal  o‘lchamiga  muvofiq mumkin bo‘lgan detallar kombinatsiyalar majmuasini  tashkil qilish vazifasini yechish kerak